Harlinger Monopolyspel

Harlinger Monopoly

Mag ik van jou de Voorstraat?

Dan krijg jij de Noorderhaven en de Zoutsloot!

In december zal dit merkwaardige voorstel waarschijnlijk vaak in de Harlinger huiskamers klinken.
Samantha en Maurice Lunenborg maken het mogelijk!
In oktober en november kunnen consumenten in hun PLUS supermarkt op Kimswerda 8 weken lang sparen voor korting op het spel dat zij in oplaag van 1.500 exemplaren hebben laten maken bij de Monopoly-fabriek in Amerika.

Harlinger Monopoly

Foto’s: Edwin Kooren Fotografie

Harlinger Monopoly met korting van Plus

Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvang je een zegel en 20 zegels geven € 15,- korting op het spel. Normaal € 49,95, met spaarkaart € 34,95. Tijdens de spaarweken kunnen klanten de spaarkaart inleveren voor een waardebon en op zaterdag 28 november mogen de spellen worden opgehaald.
Maurice en Samantha verwachten dat de spellen vlak voor Sinterklaas en Kerst de deur uit zullen vliegen en allemaal via de kortingsactie worden verkocht.

Monopoly Harlingen

Dorpen en wijken
De steden als Utrecht, Groningen en Amsterdam worden vervangen door wijken en dorpen als Oosterpark, Spiker, Binnenstad, Midlum en/of Wijnaldum
Het worden ook straten uit de wijken.
Er is een speciale Facebookpagina Monopoly Harlingen, daarop kunnen Harlingers aangeven welke straten op het bord moeten komen.
De stations worden op het Harlinger Monopoly-bord Harlingen Centraal, Harlingen Haven en de Veerbootterminals naar Vlieland en Terschelling.
Alle overige speelvlakken op het bord krijgen ook Harlinger varianten.

Start productie
Eind juni wordt de opmaak naar uitgeverij Hasbro in Amerika gestuurd en gecontroleerd op eventuele licentierechten, waarna de productie start.